Mat*Larm 2020 skal være en årlig mat- og drikkefestival for småskalaprodusenter av lokalmat, restauranter og mat- og drikke interesserte i Oslo. Et bredt utvalg av restauranter i Oslo vil delta under høstens mat- og drikkefestival. Over to dager vil larmen av matopplevelser fylle byen vår som en annen frekvens på restauranter og kafeer du kanskje ikke har hatt anledning til å spise på. Det blir mat- og drikke rabalder på nye måter 11. og 12.september.

 

Programmet byr på unike matopplevelser hos utvalgte restauranter hvor du som publikum får møte de beste produsentene og de beste kokkene i byen. Du vil også få muligheten til å oppleve en rekke andre mat- og drikkerelaterte opplevelser rundt i byen. 

 

Festivalen vil også bestå av et bransjetreff mellom kokk og produsent. Her samler vi kokk og bonde til kunnskapsdeling, samtaler, inspirasjon og matglede over en tasting-meny.

 

 

Hvordan funker det

Mat*Larm skal være en mat- og drikkefestival hvor det er satt opp skreddersydde løyper og arrangementer på ulike tidspunkter fredag 11. september og lørdag 12. september. 

Løypene tar deg rundt i byen for å oppleve det beste av norske råvarer tilberedt av noen av Oslos beste kokker på deres egne restauranter. Vi vil også være tilstede under Bondens marked hvor vi vil servere noe godt.

Hva får du 

Under mat- og drikkefestivalen får du smake mat og drikke fra norske produsenter tilberedt av noen av Oslo beste kokker i deres egne restauranter. Du kan finne alle råvarene du smaker under festivalen på Bondens marked. 

Billettbestilling 

Ved billettbestilling kan du velge mellom ulike løyper eller  andre arrangementer vi har lagt opp. Billetter til løypene og arrangementene må kjøpes på forhånd, og vises frem til restauranten du skal besøke.

 

Eventuelle allergier kan registreres når du kjøper billett.

Disse er med: 

Bondens marked, The Golden Chimp, Hitchhiker, Katla, Sentralen, Smalhans, Hrimnir Ramen, Brutus, Handwerk Botaniske, Kullt, Fuglen Coffee Roasters Gamlebyen, OsloVelo, Dapper, Talormade Doughnuts, Frogner kino og 

Øl-akademiet.

IN_PANTONE.png
logo_lokalmatno_rgb_rød.png