Facebook MatLarm 21-02.png

Hva er det?

Mat*Larm er en matfestival i Oslo som ønsker å rette fokus på historien bak maten, møtet mellom bonde og kokk, og kreative og unike matopplevelser som (forhåpentligvis) overrasker deg som gjest.  

Mat*Larm arrangeres 23-25.september 2021. Vi liker å tro at matfestivalen gir deg en opplevelse av matentusiasme, mangfold, gode smaker og ny kunnskap. Det blir mat- og drikke rabalder på nye måter!

Bli kjent med menneskene bak lokalmaten

Mat*Larm skal være lokalmatens By:Larm der kokker leker med nye råvarer. Mat*Larm har fokus på historiefortelling og formidling. Som publikum får du bedre kjennskap til kortreist og lokal mat. Disse dagene hyller vi lokalmaten, og ønsker å gjøre det ved å skape en folkefest med energi og nerve. Vi skal inspirere, forene, kommunisere og glede alle som er glad i de gode matopplevelser.

Restaurantene

Med i festivalen får du oppleve spennende smaker, kreative kokker og god atmosfære på festivalrestaurantene. Kokker rører i gryter, og tryller frem unike matopplevelser med de beste lokale råvarer. Her settes det opp matløyper som inkluderer 3 retter, 3 restauranter og 3 ulike råvarer.

Hvem står bak?

HANEN er initiativtaker bak matfestivalen Mat*Larm. Målet med festivalen er å synliggjøre småskalaprodusenter i Norge, og koble disse opp mot nye serveringssteder. På lang sikt ønsker vi å bygge matfestivalen til å bli årets viktigste arena for kokker og lokalmatprodusenter i Norge. 

HANEN er en landsdekkende næringsorganisasjon for virksomheter innen bygdeturisme, gårdsmat og innlandsfiske i Norge. HANEN har i over 500 medlemsbedrifter over hele landet, og vi er stadig i vekst. Som en næringsorganisasjon tilbyr HANEN sine medlemmer et mangfold av tjenester og fordeler.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe!

Mariel Bull Jensen, prosjektleder, mariel@hanen.no

Synne Qvenild, festivalsjef, synne@hanen.no

Se Program ->

 

brokkoli.png