< Back
Trad.løypa - lørdag

Kl. 16:00 - 17:10 Spaghetteria
Kl. 17:20 - 18:20 Dapper Bistro
Kl. 18:30 - 19:30 Mikes corner

Pris: 599 kr for 3 smaksretter (drikke kommer utenom)

På første stopp møter dere en Osloguide som guider gruppen mellom de tre restaurantene. Drikke er ikke inkludert i billettene, hvis ikke annet er angitt. Restaurantene har gode drikkealternativer klare til gjestene som kommer.
Spaghetteria serverer tagliatelle med klippfisk, cherrytomat, pinjekjerner, Taggiasca oliven og kapers.Det blir en deilig karbo pastarett laget på norske råvarer med en italiensk twist.
Dapper Bistro serverer australsk tradisjonsmat - bresert kjøttpai og potetmash (braised beef pie and pomme puree) med noen av de beste norske råvarer fra Horgen Gård og Annis Pølsemakeri. Dette er en av de mest tradisjonelle rettene i Australia, i følge kjøkkensjefen selv, som selvfølgelig er australsk.
Mike´s Corner mikser amerikansk og norsk tradisjonsmat. På menyen hos de står pinnekjøtt-sub og fritert komle

Trad.løypa - lørdag

Trad.løypa - Norsk tradisjonsmat har dype røtter her til lands. Får i kål, rakfisk eller potetball. Hva med å riste litt på tradisjonene? Vi har utfordret kokkene til å lage tradisjonsmat på en ny måte. Hva med Potetball bao bun, eller rakfiscurry?