< Back
Resteløypa

Fredag 23. september kl 16:00 - 19:50

Kl. 16:00 - 17:00 Dapper Bar
Kl. 17:15 - 17:30 MENY Ringnes Park
Kl. 17:40 - 18:40 Ringnes Brygghus

599 kr for 4 smaksretter (drikke kommer utenom)

På første stopp møter dere en Osloguide som guider gruppen mellom de tre restaurantene. Drikke er ikke inkludert i billettene, hvis ikke annet er angitt. Restaurantene har gode drikkealternativer klare til gjestene som kommer.

På Dapper Bar serveres en panzanella med tomater fra Horgen Gård, surdeigsbrød og norsk mozzarella. En fin og frisk rett som setter starten på resteløypa. I slutten av september er tomatsesongen på hell, men tomatene er desto like gode. Dapper bruker avskjær på brød som er like digg som resten av brødet, men ser ikke like bra ut. Derfor er det fint å bruke det i en rett. Du får også ett glass boblende eplesider.

Allergen: cashewnøtter, sesamfrø (kan tilpasses)
MENY Ringnes Park serverer skalldyrsuppe med brødkrutonger og ett glass Klokk og Co Gringo.

På Ringnes Brygghus får du servert en deilig napolitansk pizza som er toppet med mozzarella fra Vuku Gårdsmeieri. Pizzabunnen er laget av mesk som er kornrester etter ølbrygging.

Resteløypa

Matsvinn. Vi er alle nødt til å ta i et tak. Og hvem elsker ikke en restefest? Bli med Mat*Larm på restefest!