< Back
Epleløypa

Fredag 23. september kl 16:00 - 19:30

Kl.16.00-17.00 på Nektar Vinbar
Kl. 17.15-18.15 på Radegast Vinbar
Kl.18.30-19.30 på Generasjonsbaren

Kr 599 for 3 smaksretter (drikke kommer utenom)

På første stopp møter dere en Osloguide som guider gruppen mellom de tre restaurantene. Drikke er ikke inkludert i billettene, hvis ikke annet er angitt. Restaurantene har gode drikkealternativer klare til gjestene som kommer.

Nektar serverer kyllingvinger fra Hovelsrud Gård med epleglace av epler fra Åkre Gård.
Til maten anbefaler de: Eple- og pæresider fra Åkre Gård

Radegast serverer varmrøkt laks med eplesorbet med epler fra Delås Gård og pepperrot
Til maten anbefaler de: Eplesider: Humlepung fra Aga Sideri Most: Nerø eplemost

Generasjonsbaren serverer tartar av lårtunge med sylta eple, eplechips og eplepulver fra Kvestad Sideri.
Til maten anbefaler de: Sider: Kvestad Adelsider Most: Kvestad Eplajus

Epleløypa

Et eple er ikke bare et eple. Det finnes over 1000 epletyper, og de smaker alle ulikt. Bakt eple sammen med et mørt stykke svinekjøtt, eller en smakfull saus med norsk sider. Kokkene har frie tøyler i eplenes verden. Bli med på epleløypa!