Matløyper oversikt
FREDAG

Epleløypa
Et eple er ikke bare et eple. Det finnes over 1000 epletyper, og de smaker alle ulikt. Bakt eple sammen med et mørt stykke svinekjøtt, eller en smakfull saus med norsk sider. Kokkene har frie tøyler i eplenes verden. Bli med på epleløypa!

Epleløypa - lørdag
Et eple er ikke bare et eple. Det finnes over 1000 epletyper, og de smaker alle ulikt. Bakt eple sammen med et mørt stykke svinekjøtt, eller en smakfull saus med norsk sider. Kokkene har frie tøyler i eplenes verden. Bli med på epleløypa!

Matmila
Publikum sin egen løype! Ingen guide her, her har man selv ansvaret for å komme seg til Grefsenkollen.

Melkeløypa
Kua, geita, eller sauen. Norsk melk er i ypperste klasse. Her er mulighetene uendelige. Er du en osteelsker er dette løypa for deg!

Melkeløypa lørdag
Kua, geita, eller sauen. Norsk melk er i ypperste klasse. Her er mulighetene uendelige. Er du en osteelsker er dette løypa for deg!

Resteløypa
Matsvinn. Vi er alle nødt til å ta i et tak. Og hvem elsker ikke en restefest? Bli med Mat*Larm på restefest!

Resteløypa - lørdag
Matsvinn. Vi er alle nødt til å ta i et tak. Og hvem elsker ikke en restefest? Bli med Mat*Larm på restefest!

Rotløypa
Vegetarianer er ikke et ord man bruker så mye lenger. Kall det hva det er: grønnsaker, belgvekster og nøtter. Dette er løypa for deg som vil hylle jorda og høstens grønnsaker. De søte og fargerike røttene som smaker ekstra godt nå på høsten. Bli med på røtløypa!

Rotløypa - lørdag
Vegetarianer er ikke et ord man bruker så mye lenger. Kall det hva det er: grønnsaker, belgvekster og nøtter. Dette er løypa for deg som vil hylle jorda og høstens grønnsaker. De søte og fargerike røttene som smaker ekstra godt nå på høsten. Bli med på rotløypa!

Soppløypa
Synonymt med høsten er sopp. Det er som å ha litt av skogen på tallerken. Dette er løypa for deg som elsker umami og rike, jordlige smaker!

Soppløypa - lørdag
Synonymt med høsten er sopp. Det er som å ha litt av skogen på tallerken. Dette er løypa for deg som elsker umami og rike, jordlige smaker!

Trad.løypa
Trad.løypa - Norsk tradisjonsmat har dype røtter her til lands. Får i kål, rakfisk eller potetball. Hva med å riste litt på tradisjonene? Vi har utfordret kokkene til å lage tradisjonsmat på en ny måte. Hva med Potetball bao bun, eller rakfiscurry?