NM i potetskrelling

Norge er et potetland, og nordmenn ligger antakeligvis i verdenstoppen i potetskrelling. Men hvem er best i Norge? Den beste av de beste skrellerne? Er DU den beste skrelleren? Da kan du kvalifisere deg, og det kan du gjøre på Mat*Larm 26.august kl.14.00!!

Den beste skrelleren blir avgjort under årets Midt i matfatet, lørdag 16. september under finalen i norgesmesterskapet i potetskrelling. Du kan kjempe om 10.000,-, tittel, pokal, heder og ære.

Hedmark Bygdekvinnelag organiserer mesterskapet. Alle har sin teknikk og det eneste som teller er at poteten blir skrelt skikkelig! Det vil si ingen rester av skall. Utover dét er alt åpent og fritt. Det er ingen aldersgrense og ingen kjønnsklasser, så kan du skrelle, så kan du bli med! Kvalifiserer du til finalen får du billetter til Midt i Matfatet til din familie – delta på en stor scene og oppleve gode smaker – hyggelig miljø i Vikingskipet!

Hedmark Bygdekvinnelag tar også imot påmeldinger fredagen før kvalifiseringen på Mat*Larm, kom innom standen deres for å melde deg på.

Påmelding til: om-hbk@outlook.com eller sms til: 41274861

Tid: Lørdag 26.august kl.14.00

Sted: Tjuvholmen, Oslo