Morgendagens mat

Mat*Larm, Geitmyra matkultursenter for barn, Norsk restaurantskole og Lærlingekompaniet inviterer til lokalmatlunsj.

Mat*Larm har et tett samarbeid med Geitmyra Matkultursenter for barn, Lærlingekompaniet og Norsk Restaurantskole. Gjennom hele året. Makan til flinke folk! Både lærerne, elevene, lærlingene, barna og ungdommene!  Vi har et genuint ønske om at barn og unge skal spise mat som er god og sunn i lang tid fremover, og at vi har faglærte folk som skal lage denne maten til oss! 

Med denne lunsjen så ønsker vi nemlig å sette fokus på akkurat dette, hva skal vi spise og hvem skal lage den?

 

MENY

 

Salat med and fra Holtegård, hylleblomstvinaigrette, blomster og urter

Sopp fra Hurdal og ost fra Kongsgården

Brød og smør

Bifangst med syltet remmetang og kremet saus med stillehavsøsters 

Kje i lefse, urtemajones med urter fra Geitmyra og syltede grønnsaker

Emmer is med bakverk og bær fra Bislett

 

Norsk drikke fra Villbrygg

 

Tid: Lørdag 26.august kl.14.00-16.00

Sted: Lærlingekompaniet i Munkedamsveien 71, Oslo

Billettpris: 699,-  (inkl. mva og gebyr) 

Inkluderer seks retter med norsk alkoholfri drikke.