Matløyper

Tematiserte matløyper med unike matopplevelser.
Vi har matløyper som går både fredag og lørdag.
Les mer om matløypene her og kjøp billett:

kl 16:00:  

Park 29 serverer «carpaccio» på lions mane (piggsvinsopp) fra  Soppkompaniet  med glace på mushroom shoyu fra B.CULTURE, soppchips og morkelcrumble.

Kl 17:15:  

Der Peppern Gror serverer en herlig rett med sopp fra Gruten.

Kl 19:00:  

Signalen Sjøbad serverer piggsvinsopp fra Myhres Matsopp, gul blomkål fra Tomter gård, fermentert chilli fra Stange gård & røkt blekksprutemulsjon.

 
 

kl 16:00:   

Nektar serverer kyllingvinger fra Hovelsrud Gård med epleglace av epler fra Åkre Gård

Til maten anbefaler de: Eple- og pæresider fra  Åkre Gård 

Kl 17:15:   

Radegast serverer varmrøkt laks med eplesorbet med epler fra Delås Gård og  pepperrot 

Til maten anbefaler de: Eplesider: Humlepung fra Aga Sideri Most: Nerø eplemost

Kl 18:30

 Generasjonsbaren serverer tartar av lårtunge med sylta eple, eplechips og eplepulver fra Kvestad Sideri
Til maten anbefaler de: Sider: Kvestad Aldesider Most: Kvestad Eplajus

 

kl 16:00  

Ostara Bar serverer en kålrotversjon av den spanske retten patatas bravas. Rutabaga bravas

Kl 17:15   

Kumi Gamlebyen serverer konfitert gresskar og sellerirot fra Bergsmyrene Gård med raspet pepperrot, puréer av svart hvitløk og vill hvitløk og vaniljeinfusert artisjokk og kokossaus. 

Kl 18:30:  

GRÅDI serverer saltbakte beter fra Linnestad gård, skogsbær demi glace og pepperrot krem

 

kl 16:00:   

Winther Restaurant serverer oster fra eget ysteri på Aker Brygge med melk hentet fra Grøndalen Gård. Det blir også pizza med utvalgte norske oster og sider fra Hardangergutane.

 Kl 17:10

MENY Vika serverer serverer raclette av Rød Ku Thorbjørnrud med spekepølse fra Ask gård.

Kl 17:30  

Gutta på Haugen Via Vika serverer et utvalg av norske blåmuggoster.

Kl 18:35  

Der Peppern Gror serverer en “smørrete” og melkete butter chicken med melkedipp med kylling fra Hovelsrud og melk fra Dagens.

 

kl 16:00:   

Spaghetteria serverer tagliatelle med klippfisk, cherrytomat, pinjekjerner, Taggiasca oliven og kapers.Det blir en deilig karbo pastarett laget på norske råvarer med en italiensk twist.

 Kl 17:20

Dapper Bistro serverer australsk tradisjonsmat - bresert kjøttpai og potetmash (braised beef pie and pomme puree) med noen av de beste norske råvarer fra Horgen Gård og Annis Pølsemakeri. Dette er en av de mest tradisjonelle rettene i Australia, i følge kjøkkensjefen selv, som selvfølgelig er australsk.

Kl 18:30  

Mike´s Corner mikser amerikansk og norsk tradisjonsmat. På menyen hos de står pinnekjøtt-sub og fritert komle

 

kl 16:00  

Dapper Bar serverer Panzanella med tomater fra Horgen Gård, surdeigsbrød og norsk mozzarella. Serveres med ett glass boblende eplesider.

Kl 17:15 

MENY Ringnes Park serverer skalldyrsuppe (ta vare på rekeskallet, kok kraft) med brødkrutonger.

Kl 17:40  

Ringnes Brygghus serverer napolitansk pizza toppet med mozzarella fra Vuku Gårdsmeieri. Pizzabunnen er laget av mesk som er kornrester etter ølbrygging. Det blir også servert et glass iskald hjemmelaget drikke

 

kl 17:00:

Gohan Matcha serverer fritert kylling med en koreansk inspirert saus (yangnyeom) basert på norske tyttebær og sjøgress

Kl 18:20:

Kumi Oslobukta serverer konfitert gresskar og sellerirot fra Bergsmyrene Gård med raspet pepperrot, puréer av svart hvitløk og vill hvitløk og vaniljeinfusert artisjokk og kokossaus. 

Kl 19:35:

Fuglen Coffee Roasters mikser digge drinker med hylleblomst

 

kl 16:00:  

Park 29 serverer «carpaccio» på lions mane (piggsvinsopp) fra  Soppkompaniet  med glace på mushroom shoyu fra B.CULTURE, soppchips og morkelcrumble.

Kl 17:15:  

Der Peppern Gror serverer en herlig rett med sopp fra Gruten.

Kl 19:00:  

Signalen Sjøbad serverer piggsvinsopp fra Myhres Matsopp, gul blomkål fra Tomter gård, fermentert chilli fra Stange gård & røkt blekksprutemulsjon.

 

kl 16:00:   

Nektar serverer kyllingvinger fra Hovelsrud Gård med epleglace av epler fra Åkre Gård

Til maten anbefaler de: Eple- og pæresider fra  Åkre Gård 

Kl 17:15:   

Nedre Foss Gård serverer varmrøkt laks med eplesorbet med epler fra Delås Gård og  pepperrot 
Til maten anbefaler de: Eplesider: Humplepung fra
Aga Sideri Most: Nerø eplemost

Kl 18:30  

Generasjonsbaren serverer tartar av lårtunge med sylta eple, eplechips og eplepulver fra Kvestad Sideri
Til maten anbefaler de: Sider: Kvestad Aldesider. Most: Kvestad Eplajus

 

kl 16:00  

Ostara Bar serverer en nydelig hyllest til høstens grønnsaker

Kl 17:15   

Kumi Gamlebyen serverer konfitert gresskar og sellerirot fra Bergsmyrene Gård med raspet pepperrot, puréer av svart hvitløk og vill hvitløk og vaniljeinfusert artisjokk og kokossaus. 

Kl 18:30:  

GRÅDI serverer saltbakte beter fra Linnestad gård, skogsbær demi glace og pepperrot krem

 

kl 13:00:   

Winther Restaurant serverer oster fra eget ysteri på Aker Brygge med melk hentet fra Grøndalen Gård. Det blir også pizza med utvalgte norske oster og sider fra Hardangergutane.

 Kl 14:10

MENY Vika serverer raclette av Rød Ku fra Thorbjørnrud og spekepølse fra Ask Gård.

Kl 14:30  

Gutta på Haugen Via Vika serverer et utvalg av norske blåmuggoster.

Kl 15:35  

Der Peppern Gror serverer det en “smørrete” og melkete butter chicken med melkedipp med kylling fra Hovelsrud og melk fra Dagens.

 

kl 16:00:   

Spaghetteria serverer tagliatelle med klippfisk, cherrytomat, pinjekjerner, Taggiasca oliven og kapers.Det blir en deilig karbo pastarett laget på norske råvarer med en italiensk twist.

 Kl 17:20

Dapper Bistro serverer australsk tradisjonsmat - bresert kjøttpai og potetmash (braised beef pie and pomme puree) med noen av de beste norske råvarer fra Horgen Gård og Annis Pølsemakeri. Dette er en av de mest tradisjonelle rettene i Australia, i følge kjøkkensjefen selv, som selvfølgelig er australsk.

Kl 18:30  

Mike´s Corner mikser amerikansk og norsk tradisjonsmat. På menyen hos de står pinnekjøtt-sub og fritert komle

 

kl 16:00:   

Dapper Bar serverer en panzanella med tomater fra Horgen Gård, surdeigsbrød og norsk mozzarella. Serveres med ett glass boblende eplesider.

Kl 17:15 

MENY Ringnes Park serverer skalldyrsuppe (ta vare på rekeskallet, kok kraft) med brødkrutonger.

Kl 17:40  

Ringnes Brygghus serverer napolitansk pizza toppet med mozzarella fra Vuku Gårdsmeieri. Pizzabunnen er laget av mesk som er kornrester etter ølbrygging. Det blir også servert et glass iskald hjemmelaget drikke

 

Lørdag 24. september kl. 12.00-16.00

 

Grefsenkollen Restaurant serverer en nydelig lammekebab med ingredienser fra Haugen Gardsmat, Skarrbo Gård og Bergsmyrene Gård. Det er hjemmelaget limonade og sjokolade fra Fjåk inkludert i billetten.