Matkino for hele familien på Vega

Se Tim Burtons Charlie og Sjokoladefabrikken, og kjøp deilige søtsaker fra Bøler Sukkerkokeri.

Sammen med fire bortskjemte barn får fattiggutten Charlie en drømmedag på Willy Wonkas merkelige sjokoladefabrikk. Når dagen er omme skal en av de fem barna få en stor premie. Men kanskje er det Willy Wonka selv som får den fineste premien - takket være Charlie.

 

Vi viser Tim Burtons versjon fra 2005. Burton er kjent for sin særegne visuelle stil og makabre humor, noe han viste allerede fra BEETLEJUICE i 1988, via BATMAN (1989) og EDVARD SAKSEHÅND (1990) og fram til DUMBO, hans foreløpig siste spillefilm.

Kom gjerne litt før filmstart for å kjøpe deilige og fargerike søtsaker fra Bøler Sukkerkokeri.

Bøler Sukkerkokeri ble grunnlagt i 2020 av Silje Linder-Finstad med et enkelt mål i tankene, å kombinere hennes to lidenskaper: søtmat og sanking. Slik kunne hun lage mat fra naturen og samtidig uttrykke fantasien, inspirert av naturen i omgivelsene på Bøler i Oslo.

På sukkerkokeriet lager vi naturlig godteri med råvarer fra naturen i Norge. De fleste ingrediensene er selvplukket i Oslo, både i byen og i marka. De lager godteri med sesongens smaker, fargelagt og smakssatt med plantefarger og råsaft. Godteriet deres er vilt, naturlig, helt ekte, uten kunstige tilsetninger eller aromaer. Det er ferskvare og byr på en unik smaksopplevelse.

Tid: Lørdag 26.august kl. 13.00

Sted: Vega Scene, Hausmanns gate 28
0182 Oslo

 Pris: Ordinær: 155,-/ Student 125,-