Mathub

14.juni samlet vi bønder, produsenter og kokker på Rampen Bar til en MATHUB.

IMG_9120 2 (1).jpeg

Bakgrunnen for MATHUB er at vi vil utvikle et tettere samarbeid med næringen i forkant av årets festival. Forankringen inn hos bøndene og kokken er essensiell for å oppnå gode resultater. Både for et varig samarbeid mellom bonde og kokk, men også matfesten Mat*Larm! 

Hva gjorde vi på MATHUB?  

På MATHUB hadde vi en god gammeldags speeddate mellom bonde og kokk,  én til én, der bonden presenterte seg og sine produkter, og kokken sitt spisested. Lokalet bugnet av flotte råvarer og deilige lukter. Kokkene fikk mulighet til å se, lukte og kjenne på råvaren, samtidig som de fikk muligheten til å bli bedre kjent med mulige leverandører. Dette hele foregikk innenfor en gitt tidsramme, så da vi slo tresleiva i glassflasken hoppet kokken videre til neste bord og bonde.  

Etter presentasjonen av produktene inviterte vi til et kreativt samspill der Mat*Larm-teamet, kokkene og bøndene lagde et fargerikt og mangfoldig måltid sammen ut av produktene og råvarene fra de som deltok på MATHUB. Det hele resulterte i et felles måltid!