top of page

Sider og kinesisk

Fredag kl. 16.00-18.00  

Schweigaards gate 34C

Pris: 599 kr

Matløyper IG og FB (3).jpg

Har du lyst til å være med på en spennende smaksreise?

På fredag inviterer vi til en hyggelig og uformell afterwork på Rampen Bar. Elevene fra Norsk Restaurantskole lager kinesiske småretter, og Thomas matcher disse med norsk sider fra Store Naa Siderkompani og Lindheim Ølkompani.
Vi garanterer at dette vil bli en kul opplevelse!
Thomas er i gang med å skrive Norges første siderguide,  i tillegg til å reise rundt og holde smakinger skriver han også artikler, er dommer i ost- og siderkonkurranser, og har sitt eget show på Matkanalen.
Det vil bli servert og presentert ulike småretter og ditto sider, og Thomas vil fortelle oss om hva som gjør norsk sider til den fantastiske merkevaren den er. I Norge lages det sider i verdensklasse, og eventyret har bare nettopp startet. 
På en sidersmaking med Fest i Kjeften blir dere introdusert for de beste siderne fra Norge, og får smake på sideren til noen av de kuleste og mest nyskapende sideriene. 

bottom of page