top of page

Kokken

ikoner__kokkelue.png

Under Mat*Larm hyller vi kokkene og restaurantene. De som jobber hardt hver eneste dag for at vi skal få god mat på vår tallerken. 

Placeholder Image

Anne på Landet

Anne på landet er en café nede på stranden i Hvervenbukta, en midt i Frognerparken, og en i Hønse-Lovisas hus ved fossen på Sagene.

Der Pepperen Gror

Fra vårt åpne kjøkken – første av sitt slag i Norge – inviterer vi til dialog med kokkene og et innblikk i hvordan indisk mat lages

Placeholder Image

Fest i kjeften

Fest i kjeften har som prinsipp å fokusere på kvalitet, og er av den overbevisning at norsk håndtverk gir gode produkter og unike smaker.

Fuglen Coffee Roasters

Fuglen Coffee Roasters er en kaffe og cocktailbar, men tilbyr også musikkarrangement og ferske bakevarer.

Generasjonsbaren

Ola og Jørgen fra Generasjonsbaren er klare for å ønske epleløypas gjester velkomne under årets Mat*Larm! Ola's gode venner fra Kvestad sideri kommer med gode råvarer for å dekke løypa's kategori: EPLE

Gohan Matcha Cafe

Gohan Matcha Cafe startet opp med foodtruck Takoyaki Norge, etablerte seg som Gohan inne på Oslo Street Food, før vi åpnet Matcha Cafe inne i folketeaterpassasjen

Kokk på Kafé Løve

Restauranten ble etablert i 2011, og er en del av restaurantgruppen Torika as.

Kristoffer Westvik Lofnes

Kristoffer kommer fra Måløy som ligger ytterst i Nordfjorden i Vestland fylke. Han har sterk tilknytning til gode råvarer der smak og kvalitet er i fokus.

Kumi Oslobukta

KUMI er et spisested, juicebar og kafé som serverer frokost, brunsj og lunsj hele dagen

Nedre Foss Gård og Radegast

Nedre Foss Gård er en viktig del av Oslos og Grünerløkkas historie og nevnes så tidlig som i 1220, da det var en kvern tilhørende Hovedøya Kloster. Området som tilhørte Nedre Foss Gård strakte seg den gang fra Akerselva til dagens Toftesgate.

Nektar Vinbar

Dette røde trehuset fra 1814 er bygd for fine ting. Fine folk, god vin, kortreist og mat inspirert av franske, Italienske, Spanske vinbarer med Engelsk kjøkkensjef.

Norsk Restaurantskole

Vi ønsker at restaurant- og matfag blir et førstevalg for ungdommer, og vil spre Norges internasjonalt anerkjente mat- og vinkunnskap til unge som vil satse.

bottom of page