TORSDAG 23. SEPTEMBER

IDÉINKUBATOR

Oppdag Factory Tøyen 23.september. Vi inviterer til Mat*Larm-foredrag.  Her får du  påfyll av nye ideer fra folk som har drevet fram ny utvikling innenfor matbransjen.

Factory Tøyen

Kl: 9:00 -> 14:00  

-> Kjøp billetter

Fagdagen skal belyse ulike tema for utviklingen av samarbeidet mellom kokker og produsenter slik at vi kan se enda flere mer stedegen og kreative menyer i restaurant Oslo.

Jobber du i serveringsbransjen er dette arrangementet gratis for deg. Det inkluderer alle foredrag, lunsj, vin og sider. 

Meld deg på her. 

   

                  

ASKO     

Forenkling av bestillingsrutiner kan være make it or brake it for at valget faller på å bestille lokalmat til menyen. ASKO forteller om hvordan de satser på lokalmat for at restauranter enklere skal kunne få tak i ekstraordinære råvarer. Se presentasjonen her.

 

      

Markus Hustad -> Daglig leder i Økologisk Norge   

Økologisk landbruk og den gode matopplevelsen. Se presentasjonen her.

Jeanette Andersen -> Norengros  

Bærekraftig emballasje. Se presentasjonen her. 

Liora Levi -> Sider på drikkekartet   

Liora Levi kommer med tips om hvordan man kan supplere vinkartet med norsk sider. Utvalget øker, snart er det et must å ha sider på menyen.

                -> Lunsj fra SOHO Urban Eatery

Esben Holmboe Bang -> Q&A  

Vi spør Esben Holmboe Bang om hvordan man samarbeider tett med lokalmatprodusenter, hvordan man kan bygge opp under råvarene. 

Mathias Steinbru-> Matjournalist

Steinbru gir en rask innføring i hvordan du bedre kan formidle matopplevelser til folket. Et godt konsept, om det er en restaurant eller et produkt når ikke ut til folket hvis ingen vet om det.

Gudbrand Qvale-> Horgen Gård

Horgen Gård  har storfe av rasen Aberdeen Angus - som er grass fed. Økologiske frilandsgriser og regenerative grønnsaker.

Gudbrand forteller om hvordan de har bygget relasjon til Godt Brød.

Premieutdeling -> Årets Lokalmatgründer

Årets lokalmatgründer er kåret. Prisen løfte fram de beste gründerne innen lokalmat og entreprenørskap. Vi deler ut prisen til en lokalmatprodusent som skiller seg ut som unik, med høy kvalitet og nasjonal verdiskaping. 

  

 

 

 

 

Reddik.png