HEIMABLIDNI hos Julies Matblogg

Julie inviterer til brunch i sin lille leilighet i Gamlebyen. Rundt langbordet er det plass til 8 venner og nye bekjentskap. Det blir servert fem ulike småretter fra den kommende nye kokeboken, Sjømatboka.

Rettene baserer seg på bærekraftig sjømat og norske råvarer. Julies matlaging er enkel, rett frem og uten for mye dilldall - men urten dill er det mye av! Velkommen til en smakfull sjømatbrunch.

Norsk alkoholfri drikke fra Villbrygg er inkludert.

 

HVA ER HEIMABLIDNI? 

Heimablidni er et færøysk konsept, og betyr “hjemme hos”. Dette vil være ett av årets Mat*Larm-piloter, og konseptet er at det tilbys måltidsopplevelser hjemme hos folk. Det kan defineres som en slags middagsklubb for fremmede. 

 

Det er svært mange aleneboende i Oslo, og vi tror at Heimablidni vil være et tiltak for å minske utenforskap og er et bidrag til økt integrering i en flerkulturell by. Gjennom Heimablidni ønsker Mat*Larm å koble sammen ulike matkulturer rundt et middagsbord hjemme hos flinke folk. Det er også et tiltak for å fremme bruk av norsk lokalmat- og drikke hjemme hos privatpersoner. 

Plass til minimum 6 og maksimum 8 gjester

Tid: Kl.14.00.16.00  

Sted: Gamlebyen (adressen blir sendt ut i forkant til gjestene) 

Pris: 999,- eks mva. og gebyr