Matfestivalen Mat*Larm samler Oslo til en stor matscene 23-25.september. Du får oppleve en eksplosjon av matentusiasme for et publikum av foodies, gastro-nerder, engasjerende kokker og kreative bønder. Det blir mat- og drikke rabalder på nye måter.

Restaurantene

Med i festivalen får du oppleve spennende smaker, nye plasser og et pulserende byliv på festivalrestaurantene. Kokker rører i gryter, og tryller frem unike matopplevelser med de beste lokale råvarer. Det settes opp matløyper som inkluderer 3 retter, 3 restauranter og 3 ulike råvarer.

Mer informasjon kommer.

Bli kjent med menneskene bak lokalmaten

Mat*Larm skal være lokalmatens By:Larm der kokken kan avdekke og utforske potensialet i lokale råvarer. Mat*Larm har fokus på historiefortelling og formidling. Som publikum får du bedre kjennskap til kortreist og lokal mat. Under matfestivalen hyller vi lokalmaten, og ønsker å gjøre det ved å skape en folkefest med energi og nerve. Vi skal inspirere, forene, kommunisere og glede alle som er glad i de gode matopplevelser.

Kjøp festivalbillett til early bird-pris nå.

 

 

matlarm_logo_#ff7455_symbol_tekst.png