Myhres Matsopp

Soppen dyrker de på renest mulig måte, nemlig på en blanding av ubehandlet norsk bjørkeflis og økologisk speltkli fra Holli Mølle. Etter å ha dyrket sopp på liten skala i nesten 10 år begynte de arbeidet med å utvide produksjonslokalene for ca. halvannet år siden, med mål om å bli en en av Oslo og omegns lokale økologiske sopprodusenter. Det siste halvannet året har tiden hovedsakelig gått med til å bygge lokalene som soppen dyrkes i. Lokalene er nå ferdige, og fokuset er flyttet over i å perfeksjonere soppdyrkingen. For øyeblikket har de fokus på dyrking av piggsvinsopp og shiitake. Gode råvarer fortjener å havne på tallerkenen etter å ha blitt preparert av gode kokker. Myhres Matsopp er derfor stolte av å kunne delta på årets Matlarm med deres første og kjære kunde, Signalen Sjøbad på Nesodden. For å komme i kontakt med Myhres Matsopp, send dem en melding på Myhres Matsopp (@myhresmatsopp) • Instagram-bilder og -videoer eller en mail på myhresmatsopp@gmail.com.

Myhres Matsopp