top of page
ikoner__reddik.png

Bjune Gård

Bjune gård er en gård sentralt i Vestfold. Driver med produksjon av slaktegris og ammedyr. Med fokus på kvalitet og dyrevelferd, selger vi kjøtt direkte fra gården.

Placeholder Image

Brubekken Gardsmeieri

Brubekken Gardsmeieri ligger ved Sunndalsfjorden. Gården er et typisk småbruk mellom fjord og fjell, hvor utnytting av lokale fornybare ressurser har gitt levegrunnlag i mange hundre år.

ByBi

ByBi er Oslos urbane birøkterlag, og er organisert som lokallag under norges birøkterlag.

Dyre Gård

Dyre Gård ligger på raet i Rygge kommune i Østfold og er den mest kjente morenen i Norge.

Eiane Gard

Innover vakre Ryfylke og langs Jøsenfjorden ligg Ytre Eiane. Her har det vore gardsdrift sidan 1500-talet, og garden har vore i same familie i ti generasjonar.

Lindheim Ølkompani

Lindheim er på 1000 dekar, hvorav 100 dekar er frukt. Vi dyrker plommer, epler, kirsebær og moreller som høstes i august/ september.

Myhres Matsopp

Myhres Matsopp er en liten familiebedrift som består av brødrene Andreas og Lars Eri Myhre. I sine egenproduserte og spesialbygde lokaler på Nesodden produserer de førsteklasses gourmetsopp

Norsk Urkorn

Norsk Urkorn er opptatt av å dyrke jorden på naturens premisser; i stedet for kunstgjødsel bruker vi husdyrgjødsel og plantemateriale.

Placeholder Image

OmCider

OmCider ligger i Hjelmeland i Ryfylke. De plantet de første epletrærne på gården i 2016 og har nå 50 mål med epletrær og 10 mål med moreller

Omang Søndre

Ommang Søndre er en biologisk-dynamisk gård som ligger i Løten på Hedmarken i et stort og åpent landskap. Gården har eng- og kornproduksjon, noe grønnsaker, potet.

Ostegården

Ekteparet Ruth og Jørn Hafslund startet osteproduksjon i 2006. Gården ligger idyllisk til ved Fanafjorden og her har de tolv melkekyr pluss ungdyr.

Rygge Meieri

Rygge Meieri er et lite nyoppstartet meieri som fører meierihistorien videre i de gamle tradisjonsrike lokalene ved Rygge stasjon.

Bonden

Under Mat*Larm hyller vi bøndene og det norske landbruket. De som jobber hardt hver eneste dag for at vi skal få god mat på vår tallerken. 

bottom of page