Barnas Mat*Larm med Undring!

Undrings matverksted for barn

Søtt? Hardt? Stikkete? Knasende? Grønn? Mat kommer i mange former, fasonger, teksturer, smaker og lager ulike lyder. Vi tar i bruk alle sansene våre når vi utforsker maten sammen med barna. Vi tar utgangspunkt i mat fra naturens spiskammers, og blir kjent med maten på en litt annerledes måte. Gjennom undring og bruk av sansene er dette en aktivitet hvor barna har det gøy, kan lære noe nytt og finne nye måter å utforske på.

 

Om Undring

Undring er et ideelt foretak som jobber med formidling knyttet til barn og natur på ulike arenaer. Vi driver blant annet et fritidtilbud for barn i naturen, kompetanseheving innen pedagogikk og naturfag inn mot barnehager, skoler, SFO/AKS og foreldregrupper.

Vi har utviklet en metode basert på moderne pedagogikk, der kjernen i metoden og metodikken handler om å følge barnas impulser fremfor et mer tradisjonelt undervisningspreget tilbud. I 2023 startet vi Norges første tenketank, for og av barn innen natur og miljø: Undretanken! Den er drevet full og helt av barna selv, med oss voksne som rådgivere. Undring drives av pedagog, Sandra Koren, og naturforvalter, Ingrid Bjørklund. Sandra har i tillegg til sin kompetanse som pedagog og barnehagelærer, erfaring som prosjektleder og kursholder i andre virksomheter. Ingrid har jobbet mange år med ledelse, kurs- og organisasjonsutvikling.

 

Pris: Gratis, og åpent for alle barn!

Tjuvholmen

Lørdag 26.august fra kl 10.00-15.00

Gratis, og åpent for alle barn!